پلو:


پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.



اشپزی پلو ,برنج ,تهیه ,انواع ,ممکن ,مواد ,که با ,ممکن است ,با مواد ,می‌شود که ,آن رامنبع

طرز تهیه چندین نوع پلوی محلی

طرز تهیه دو مدل شیرینی مجلسی

طرز تهیه انواع غذای محلی

طرز تهیه دو مدل سوپ ساده به همراه دستور پخت املت حرفه ای

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید تشک و کالای خواب فان جوکی| عکس خنده دار جدید | جوک و اس ام اس خنده دار | کاریکاتور جدید خنده دار آموزش مجازی زبان انگلیسی درب اتوماتیک شیشه ای مشاوره سئوی پیشرفته ماینر و ارز دیجیتال تجهیزات پزشکی ، پوست و مو فروش اینترنتی کاغذ دیواری دانلود سرا soodibaspar